Albahaca Vintage avança el Black Friday a aquest divendres

WhatsApp Image 2018-11-13 at 4.40.59 PMEl Món dels complements també se suma al Black Friday amb Albahaca Vintage, botiga que avança els seus descomptes a aquest divendres, 16 de novembre. Aquest establiment ofereix un 5% de descompte en carteres i bosses de mà (bolsos), en articles per al fred i articles de festa i cerimònia, així com un 10% en bijuteria i argent. Aquests descomptes no són aplicables a articles TRA LA RA.

Ubicada en un lloc d’encant, com és la plaça del Sol, trobem aquesta botiga en el seu  8.

En aquesta boutique, nascuda el nou de novembre de 2015, podem descobrir infinitat de complements de moda, bosses de mà sintètiques (bolsos) i de pura pell, bijuteria, articles de plata i tocats per encàrrec. A preus molt assequibles, tota dona pot gaudir de tot el que se li ofereix a Albahaca Vintage, que no és poc.

Qui vulga alguna cosa especial per regalar o per lluir en qualsevol esdeveniment important ho trobarà en aquesta botiga especialitzada. A més, compta amb la possibilitat de realitzar comandes d’algun complement concret o d’aquells més difícils de trobar habitualment. Aquestes comandes o qualsevol consulta també es pot dur a terme mitjançant el següent número de telèfon: 960 09 76 06.

Així mateix, Albahaca Vintage publica les seues novetats a les xarxes socials @AlbahacaVinttage.