Arriba el Nadal a Bétera amb el l’Associació de Comerciants de Bétera

WhatsApp Image 2018-11-29 at 09.40.30L’Associació de Comerciants de Bétera està preparant diverses accions de cara al Nadal. En aquest sentit, del 14 al 16 de desembre tindrà lloc el I Mercat Nadalenc organitzat per l’entitat. El principal objectiu és dinamitzar i promocionar les compres nadalenques en el nostre municipi. Aquest mercat tindrà lloc en el recinte de Casa Nebot i les seues instal·lacions.

WhatsApp Image 2018-11-29 at 09.40.31Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència del Pare Noel i també es repartiran cartes per a escriure al Pare Noel i el reis. En aquest sentit, enguany es repartiran unes 3.000 cartes perquè els comerços les repartisquen a les xiquetes i xiquets i aquests puguen fer les seues peticions.

Tots aquells establiments interessats a participar en aquesta fira podran assistir a una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dilluns, 3 de desembre. En aquesta reunió s’informarà dels horaris, condicions i activitats, entre WhatsApp Image 2018-11-29 at 09.08.05d’altres. La cita serà a les 15.00 hores a Casa Nebot (C/Estació, 5). Com a novetat per a aquest tipus d’esdeveniment, en el qual hi ha muntatge de carpes i infraestructures, s’ha afegit cobrar 20 € a manera de fiança, a retornar l’últim dia del mercat. En cas de confirmar l’assistència i no acudir a muntar, no es retornaria. El pagament d’aquesta fiança es realitzarà el dia de la reunió.

Però ací no acaba tot el que s’ha preparat per al Nadal. A banda que tots els associats tindran la seua planta nadalenca per a adornar els seus aparadors, cada establiment associat tindrà paperetes perquè els seus clients puguen participar en un sorteig on se sortejaran 10 premis de 200 euros. El dia 21 de desembre tindrà lloc el sorteig a la seu de l’ACB, sent retransmés in streaming per Facebook. D’aquesta manera, es repartiran 10 targetes VISA carregades cadascuna de 200 euros a invertir en el comerç local associat. Aquest premi es podrà gastar fins al 31 de gener de 2019.