Autoescola l’Estació es suma al Black Friday

L’Autoescola l’estació ofereix per al Black Friday: Matricula, teòrica, cursos, intensius, desplaçaments a examen, tramitació de l’expedient, placa L i clau web, tot per 99 euros + IVA Inclós. A més a més, si t’apuntes aquests dies, matricula gratis.

Aquesta autoescola està ubicada a la plaça de l’Antic Regne de València, 8, molt a prop de l’Estació. En aquest establiment s’aplica el mètode low cost, sent una autoescola accesible per a tot tipus de butxaques. A més a més, ofereix un servei de qualitat amb les millor atencions possibles. Doncs, s’utilitzen les últimes i  més noves tecnologies per poder ofereir un servei competent i adequat, d’acord a la seua clientela.

En el centre es presta servei de classes teòriques amb professor en horari de matí i de vesprada. A més, cap la possibilitat de cursos intensius de manera gratuïta.

D’altra banda, també s’ofereix curs de drons.

L’horari de les instal·lacions és de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores i dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

Qui desitge informar-se pot cridar al telèfon 961 69 11 03, enviar un correu a aelestacio@hotmail.com o aproximar-se a l’autoescuela on Raquel l’atendrà amablement i de manera personalizada.

Les novetats també es poden consultar al facebook @autoescolalestacio.