Autos Trinitario, nou associat

L’Associació de Comerciants de Bétera li dona la benvinguda a un nou associat. Parlem d’Autos Trinitario. Aquesta és una empresa dedicada al servei de l’automòbil a València amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Ubicat a Avda. del Nord, 6- Baix (Bétera), s’adapten a les necessitats de cada consumidor. En aquest sentit, ofereixen un tracte humà i pròxim, ja que la seua clientela els avala.

Els seus cotxes s’entreguen totalment revisats amb tots els requisits complets i excel·lents garanties de qualitat.

Autos Trinitario és un concessionari especialista en la venda de cotxes. Disposa d’una àmplia gamma de vehicles de km0 i ocasió.

A més a més, compta amb ofertes en vehicles nous de Seat, Volkswagen i Skoda (concessionari col·laborador amb el grup Volkswagen).

D’altra banda, ofereixen el millor finançament fet a la mesura de cada client. També compta amb la possibilitat de finançar el 100% sense entrada, només amb la nòmina.

Tal com s’indica més amunt, entreguen els seus vehicles totalment revisats amb canvi d’oli i filtres fet. Sempre ITV en vigor i amb 1 any de garantia. Així mateix, ofereixen garantia de 12 mesos. Sempre es preocupen pels seus clients i reparen en tallers de confiança.

El seu horari és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a
20.30 hores i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Qui desitge més informació pot cridar als següents telèfons d’informació: 960 03 94 92. / 605 872 578.
També compten amb la següent web, amb totes les ofertes i novetats: http://www.autostrinitario.com.
Les seues xarxes són les següents: Facebook: @AutosTrinitario / Instagram:
@autos_trinitario.