Black Friday a 8 pulgadas

8 Pulgadas Bike Shop està oferint descoptes del 50% pel Black Friday.

Aquest establiment ofereix venda i reparació de bicicletes, servei a domicili, neteja de bicicletes, venda d’accessoris i components, així com venda de roba tècnica i roba de carrer.

A les instal·lacions ubicades al carrer Les Alfàbegues, 4, es compta amb una àmplia exposició de producte en els 140m2 de què disposa la botiga. Oberta des de fa quasi 8 anys, aquesta té producte de tot tipus relacionat amb el món del ciclisme en tots els seus vessants, des de les més tradicionals i amateurs, fins a les més modernes i professionals. Bicicletes, accessoris, rodes, roba, calçat, cascs … Qualsevol cosa que es necessite per a les sortides ciclistes, 8 Pulgadas Bike-Shop les subministra. A més, si no disposa del que es busca, ho aconsegueixen.

Així mateix, també hi ha un potent programa de gestió de botiga, el qual permet controlar l’estoc de productes per facilitar a l’usuari les disponibilitats d’aquests en cas que no es troben a la botiga.

Aquest negoci consta d’una gran base de dades de client, la qual ajuda a saber en tot moment, quin tipus de reparació se li ha fet a la bici de cada usuari, podent ajudar això a solucionar futurs problemes.

A la botiga també s’ha habilitat una àrea de descans, en la qual el client pot romandre a l’espera plàcidament, gaudint de la visualització de vídeos del sector, mentre se li repara la seua bicicleta.

Quant al servei a domicili, la bicicleta s’arreplega a la porta de casa i retorna reparada, sense que el client haja d’acostar-se a la tenda, facilitant-li la incòmoda tasca que a alguns els suposa el fet d’haver de carregar la bicicleta al cotxe.

En l’ampli taller de 8 Pulgadas es va instal·lar una zona dedicada a la neteja de bicicletes, on es deixen les bicicletes ben lluents després d’unes sortides plujoses, les rutes amb molta pols o simplement pel fet de voler tenir la bicicleta neta setmana rere setmana.

Per realitzar qualsevol consulta es pot cridar al següent telèfon: 96 104 60 08 o enviar un correu electrònic a la direcció de e-mail: info@8pulgadas.com.

Per conéixer més sobre aquest establiment es pot acudir a la pàgina web: http://8pulgadas.com.