Black Friday a Drogueria i Perfumería Jacinto del carrer Calvari

WhatsApp Image 2018-11-19 at 10.02.17Per al Black Friday també ens toca parlar de Drogueria i Perfumería Jacinto. Aquest establiment oferirà un 25% de descompte en tots els articles de la tenda del carrer Calvari, 99, en exclusiu aquest divendres 23 de novembre. L’horari del decompte serà de 20.00 a 22.00 hores.

Aquest comerç compta a Bétera amb dos botigues ubicades al carrer Calvari, 99 i carrer José Gascón Sirera, 46. Allí es pot trobar productes especialitzats de perfumeria, drogueria, higiene, pintures i piscina.

D’altra banda, el 31 de març de 2015, s’obria una altra botiga al Mercat Municipal de Paterna, oferint una selecció de productes de primera qualitat.

Amb més de 20 anys d’experiència al servei dels ciutadans, la principal finalitat d’aquesta xarxa de drogueries i perfumeries des dels seus inicis és oferir una àmplia gamma de productes, tant de marca blanca com de primeres marques, amb preus sempre molt competitius.

bea2La seua gerència es preocupa per ampliar constantment el sortit de productes i adequar-los a les necessitats dels seus clients, amb especial èmfasi en totes les novetats i sempre amb la intenció que el client puga triar el producte més adequat, tant pel preu com per les característiques del mateix.

Totalment compromesos amb la seua contínua formació sobre nous productes i la seva utilització han rebut diversos reconeixements, entre ells, el premi «Torre Bufilla» atorgat a la «Qualitat Comercial» així com el distintiu de «Comerç Excel·lent» per la Generalitat Valenciana.

A més a més, aquesta empresa pertany a la cooperativa més important del seu sector a Espanya «COVALDROPER», amb mes de 800 punts de venda a tot el país, el que els permet arribar a unes 18.000 referències de productes, sempre als millors preus.

Si desitges saber més pots trobar més informació a www.drogueriajacinto.com o Droguería y Perfumería Jacinto. També es pot contactar mitjançant : 961 600 895 / 961 691 097 o hola@drogueriajacinto.com.

En Drogueria i Perfumeria Jacinto trobaràs el que anaves buscant. Acosta’t a qualsevol de les seus botigues a Bétera o Paterna i comprova-ho!