Black Friday a Espai de Relaxació Toñi Benavent

Toñi Benavent, Espai de Relaxació i Centre de Sanergia, ofereix per al Black Friday: del 25 al 29 de noviembre. 2×1 en acupuntura. 25% de descompte en la resta de teràpies. Bonos amb descomptes.

Aquest es troba a Avinguda Constitució, 23-Baix. Aquest és un Centre de Teràpies Naturals: Naturopatia Bioenergètica, Emocional i Psicofísica. La seua finalitat és compartir i ajudar les persones en el seu camí de Sanació, Curació, i Evolució Personal.

Per a lograr aquest objectius s’ofereixen tècniques naturals que ajudaran a equilibrar, harmonitzar i curar tot el teu organisme, des d’una integració de cos, ment i esperit com un Tot, i despertant la teva Consciència camí a una veritable re-trobada.

Per això es proposa la combinació de diverses tècniques: Constel·lacions Familiars, Rebirthing-Renaixement, Acupuntura, Auriculoteràpia, Sanergia, la Connexió, Reiki (diferents sistemes per mobilitzar diferents Energies de l’Ésser Humà: Usui-Tibetà, Karuna i Egipci. Adults i nens ), Ioga especialitzat (adults i xiquets), Meditacions Dinàmiques, Massatge Metamòrfic, Nidra Ioga, Flors de Bach, Aromateràpia Egípcia, Cursos per a la Salut i el Benestar…

En aquest cente s’aborda la causa, el «detonant» de qualsevol desequilibri o malaltia, per curar la persona, qui rep a través del seu cos la informació necessària perquè això passe, activant així el sistema de «autosanació». Els resultats són sorprenents i espectaculars.

Toñi Benavent, perfectament qualificada en aquesta àrea, dirigeix des de fa diversos anys aquest centre de naturopatia bioenergètica, emocional, i psicofísica.

En l’actualitat, entre moltes altres novetats, ofereix en exclusiva la pràctica de Ioga aèri.

Qui desitge conèixer més a fons aquest centre pot fer-ho a través del 652 068 120; info@toñibenavent.es o també en el facebook @espaiderelaxacio.