Black Friday a Hi5 Education Centres

El que va començar sent una escola d’estiu, al voltant de l’any 2010, s’ha convertit en un veritable centre educatiu especialitzat en idiomes. Al llarg dels anys s’ha anat produint un creixement exponencial d’estudiants i, per tant, d’aules. En l’actualitat, es troben a Sants de la Pedra, 3-B. A mes, fa una setmana va muntar una cafetería lúdica on els pares poden spar mentre els fills gaudeixen de jocs i aprenen anglés. Una cafeteria que connecta per dins amb l’escola d’idiomes.

Les aules són de grups reduïts per propiciar el tracte i l’atenció personalitzada. Per a això, hi ha un equip de professors perfectament qualificat, entre els quals es troben professors nadius titulats, internacionals i amb doble nacionalitat. D’aquesta manera, el professorat compleix satisfactòriament el perfil educatiu buscat al centre, aportant a l’alumnat coneixements tant lingüístics com culturals d’altres països.

Amb una immensa possibilitat horària , a més d’oferir classes d’anglès, també s’imparteixen classes d’alemany i francès (anuals, intensives i particulars). Al seu torn, hi ha un servei de repàs i classes particulars. L’ensenyament d’aquest centre va dirigida a estudiants des dels 2 anys d’edat fins a majors de 65. Així mateix, prepara programes específics per a empreses d’anglès de negocis. També es donen cursos de preparació d’exàmens oficials Cambridge i EOI, d’accés a la universitat, Graus Mitjà i Superior.

Sent conscients que cada estudiant és diferent amb unes habilitats i inquietuds particulars, centren la seva tasca diària en activar totes les seves intel·ligències múltiples: lingüística, logicomatemàtica, cinètica-espacial, musical, inter i intrapersonal, naturalista i existencial. Amb això, persegueixen la implicació de l’estudiant desenvolupant les seves capacitats i treballant assumptes com l’expressió corporal, entre d’altres. A les classes sempre es parla anglès, deixant que siguen els estudiants els que més parlen.

L’objectiu és desenvolupar un equilibri lingüístic per a crear parlants multilingües capaços de respondre a les necessitats de l’evolució de la societat multicultural i globalitzada.

Les noves tecnologies estan sempre presents a les aules, perfectament equipades per afavorir la interacció.

Com a valor afegit, en Hi5 s’imparteixen cursos d’immersió d’estiu. En aquest sentit, cal destacar la Summer Shool al CEIP Camp de Túria, que aquest 2017 es tornarà a repetir després d’haver estat un autèntic èxit l’any passat. També es té en ment una escola de Nadal per al proper curs.

També hi ha cursos a l’estranger de 2, 3 i 4 setmanes a Irlanda, Anglaterra, EUA i Canadà. A més, hi ha un departament d’anglès de negocis i per a empresa, on es creen els cursos depenent de les necessitats particulars de cada entitat empresarial. Un altre dels serveis destacats és el de traducció de l’i l’anglès de textos cientificotècnics i generales.

Qui vulga conèixer tot l’ampli ventall de propostes que se li ofereix a Hi5 Education Centres tan sols haurà de apropar-se a alguna de les seues instal·lacions. Si desitgen informar-se per telèfon hauran de contactar amb els següents telèfons: Fixes: 961046592. (Bétera) / 960 61 17 49 (València) Mòbils: 620.942.044 – 695239799. A les xarxes socials també podrà obtenir més detalls a: Hi5 Education Centres – Bétera o en Hi5 Education Centres – Cortes Valencianas, així com a la seva pàgina web: http://hi-5.es/