Black Friday a La Tenda de Ricart

El 29 i 30 de novembre La Tenda de Ricart celebra el black Friday amb un 10%de descompte.

Ubicada al carrer Calvari, 99, La Tenda de Ricart és una multitenda que porta més de 30 anys al servei de les veïnes i veïns de Bétera.

Es tracta d’una botiga especialitzada en joguets, material escolar, regals, premsa i revistes. En ella també podem trobar articles de drogueria i decoració per a la casa, llepolies, bisuteria, així com articles de plàstic.

Són infinites les propostes que tenim a aquest establiment. La millor manera de conèixer-les totes és apropant-se al propi local, on Pilar i José vos tractaran amb molta amabilitat.

Quan arriba l’època de tornar al col·legi i als centres educatius, aquest comerç ven llibres escolars de primaria i secundaria de qualsevol centre (també de vacançes), fent reserves i acceptant el xec escolar. A més a més, realitza ofertes especials en papereria i material escolar. No obstant, si necessites algún llibre en especial, al llarg de tot l’any, també et fan la reserva.

A l’estiu, també podem trobar gran varietat de bikinis i articles per al bany, a molt bons preus i de qualitat. En aquest sentit, en dates assenyalades com Halloween, Tots els Sants o el Dia de la Mare o del pare, entre moltes altres, aquesta tenda posa a l’abast de tots disfresses, jardineres, rams de flors, plantes i gran diversitat d’articles per a regalar. Aquest també és el cas de Cap d’any, on pots trobar tot el que necessites per al teu cotillón.

Així mateix, compta sempre amb una zona outlet amb articles molt interessants. A més a més, puntualment es realitzen sortejos i promoc oions.

Però sobre tot, els seus productes estrela són els joguets. Totes aquelles joguines que apareixen en la tele o internet i són novetat, estan a aquesta jogueteria (moltes vegades en exclusiva). Per a cada temporada la Tenda de Ricart t’ofereix un ampli catàleg de joguets Don Dino (distribuïdora oficial) on hi ha joguines per a xiquets de totes les edats. En aquest sentit, dispossen del catàleg del Pare Noel i Reis per a aquest Nadal. Qui desitge obtenir-lo, es pot acostar al local.

D’aquesta manera, queda patent que no és necessari desplaçar-se a cap altre lloc fora de la localitat per a obtenir els millors productes. En La Tenda de Ricart aconseguiràs la mateixa qualitat i a preus molt assequibles per a tots els ciutadans del municipi i d’al voltant.

Per a qualsevol consulta es pot cridar al telèfon 961 60 24 41 o conèixer les seues novetats a les seues xarxes socials: @LaTendaDeRicart.