Black Friday a Lorena Artuñedo Tu Centro d’Estètica

El 29 i 30 de novembre Lorena Artuñedo, tu centro de estética, celebra el black Friday amb:

– Bono de Pressoterapia 5+2 de Regal 50€.

-Tractament facial+Pressoterapia+Máscara LED 40€.

Ubicat al carrer José Sáez, 20, aquest centre d’estètica compta amb més de 10 anys d’experiència. Aquesta labor diària, ha permés que el gabinet no sols tinga clientela de Bétera, sino també d’altres pobles veïns. A més, tenen cabida totes les edats.

Aquesta empresa especialitzada posa a la disposició dels ciutadans els últims i més nous mètodes en bellesa. La seua gerent Lorena assesora a cada usuàri segons les seues necessitats i característiques.
En Lorena Artuñedo també es compta amb fotodepilació (cada dissabte al matí). D’altra banda també s’ofereix higiene facial i depilació, entre d’altres.  Doncs, les especialitats d’aquest espai de bellesa són en ungles, manicura; pedicura; semipermanent; ungles de gel; Shellac i altres tractaments). També es porten a terme tractament facilas i corporals.

Per a més informació es pot cridar al telèfon: 961 69 18 28. A més a més, les últimes novetats i exclusives de Lorena Artuñedo, tu centro de estética es troben al seu facebook @tucentrodeesteticalorenaartunedo.