Black Friday a Nou Estil Peluqueria i Estètica

Nou Estil Peluqueria i Estètica ofereix un 10% de descompte en tractament d’allisat al Black Friday.

Ubicat en l’actualitat a la Plaça de l’Esglesia 5, aquest establiment porta uns sis anys a Bétera dedicant-se al món de la perruqueria, ungles i tot tipus d’estètica.

En Nou Estil es porta a terme un estudi, assesorament i tractament (cabells i ungles) de cada client, tant de dones com d’homes. Aquest establiment es troba ubicat a escasos metres de les seues instal·lacions originals, per brindar un espai més ampli on s’ofereix un gran ventall de prestacions d’una manera més comoda en benefici de la clientela.

Les novetats en talls de cabell, colors i/o tècniques, es poden trobar a aquesta perruqueria on també es preocupen per tenir els millors productes i tractaments capilars.

En tractataments facials i per a ungles passa el mateix ja que Soraya compta, al igual que ella,  amb un equip de professionals amb anys d’experiència.

Al llarg de tot l’any, aquest establiment també brinda diferents promocions i ofertes com agraïment a la clientela de la seua fidelitat.

Per a qualsevol consulta es pot cridar al següent telèfon: 657 09 39 06. Les novetats es troben plasmades al facebook: @nouestil.peluqueriaunisex.7.