Black Friday a Óptica Bulevar Bétera

Ubicat al Carrer Santos de la Piedra, 1, aquest establiment compta amb professionals al servei dels ciutadans amb més de 14 anys d’experiència en el sector.

En ÒpticaBulevar es troba una àmplia varietat en ulleres, tant de sol com graduades. També disposa d’un ampli assortiment en lents de contacte i líquids de manteniment.

A més a més, compta amb l’última tecnologia de diagnòstic per a la correcció de la visió i avaluació de la salut visual.

Els professionals d’aquesta òptica realitzen diferents tipus de revisions de la vista segons les necessitats de cada client: graduació de la vista, control de la tensió ocular, proves de detecció d’anomalies de la visió binocular, topografia corneal, retinografia amb servei de telemedicina i diagnostic, per cribratge i detecció precoç de malalties de la retina. De fet, fa pocque aquesta òptica va ser acreditada com CENTRE VARILUX AMBASSADOR.

Es tracta d’un reconeixement al compromís constant amb la innovació i la tecnologia i el millor servei personalitzat.

Ara, en la nostra òptica podràs gaudir d’una experiència única i trobar la millor solució per a la teua SaludVisual amb l’assessorament del seu personal altament qualificat.

També podràs gaudir de l’última generació d’instruments com Visioffice X, per a una presa de mesures més precisa i exacta i Varilux Exclusivament 4 D, les lents més avançades de Varilux perquè no perdes detall del teu món.

Qui desitge més informació podrà dirigir-se al 961 690 396  o al correu betera@opticabulevar.es.

També pots consultar en xarxes socials (facebook, twitter i instagram).