Black Friday a Peluquería Unisex Silvana

En Peluquería Unisex Silvana ofereixen tota la setmana un 10% de descompte en tractaments, amb motiu del Black Friday.

Ubicada al carrer José Gascón Sirera, 56 Baix, brinda un bon nombre de propostes. A més de servei de perruqueria, també compta amb servei de maquillatge, estètica i depilació làser, amb previsió d’ampliar el ventall de possibilitats.

L’ú de juliol va fer uns 8 anys que Silvana Borches va treure la seua vena d’emprenedora i va obrir les portes de la seua pròpia perruqueria.

Aquest establiment compta amb un ambient molt familiar on s’ofereixen gran varietat de serveis: tall de cabell d’home i de dona, metxes, tints, degradats, balayage, recollits de fallera, pentinats per a casaments o comunions i altres esdeveniments…En definitiva, un ampli ventall de possibilitats on la creativitat i també la concentració són els millors aliats. En aquest sentit, Silvana s’atreveix a realitzar tints de fantasia i degradats de color de tota classe.

T ambé compta amb sector estètica. Així mateix, utilitza els millors i més punters aparells del sector, el quals també es troben a l’abast dels seus clients.

Per a qualsevol dubte, es pot telefonar als següents telèfons: 961601555 / 686213431. A més, es poden conèixer les seues creacions en el facebook Peluqueria Unisex Silvana Pelu.