C.E.I. El Castell participa en el Black Friday

El Centro Educatiu «El Castell» celebra aquest dies el Black Friday amb les següents ofertes:

  1. –Alumnes NASCUTS EN 2019, que es matriculen aquesta setmana (del 25 al 29 de novembre), i comencen el col·legi en el mes de DESEMBRE O GENER, tindran un 15% de DESCOMPTE en la mensualitat.
    Des de 55€!!!!!
  2. 10% de DESCOMPTE per a l’ESCOLA DE NADAL per a tots els que reserven plaça ABANS del dia 5 de desembre.

De l’escola de nadal cal desctacar el següent:
-des de les 7 del matí.
-horaris adaptats.
-obri tots els dies.
-opció de dies solts.
-activitats nadalenques.
-visita dels reis mags.
-taller de cuina.
-festa de cap d’any.
-places limitades

Ubicat al carrer Ramón i Cajal, 74, és un centre especialitzat en la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys), autoritzat i subvencionat per la Conselleria d’educació de la Comunitat Valenciana.

Les seues instal·lacions compten amb més de 400m2, distribuïdes en 3 aules àmplies i lluminoses, aula d’usos múltiples i menjador. També disposen de 2 patis, un exclusivament per a nadons, i hort.

Totes les activitats es desenvolupen en un ambient lúdic, de joc i relació positiva amb els altres xiquets. Es basen en l’atenció personalitzada i en el treball de la intel·ligència emocional per afavorir la creativitat i estimular la seua personalitat, autoestima, habilitats socials i empatia.

Aixi mateix, compten amb noves tecnologies per a la seua metodologia d’ensenyament-aprenentatge, utilitzen materials Montessori, aprenentatge de manipulació i iniciació a l’anglés.

Qui desitge més informació pot cridar al telèfon 960 09 33 83. També es pot trobar més informació al Facebook @escuelainfantilelcastell.