Cafeteria-Panaderia Mayda, qualitat màxima

P1160831L’1 de setembre de 2014 obria les seues portes la Cafeteria-Panaderia Mayda. Després de quatre anys, els clients de Paco i Mayda ja són quasi de la família, els seus veïns i veïnes són com amics i el col·legi Nostra Senyora del Carme és un lloc molt especial per a ells. I és que ubicat al carrer En Jaume I núm. 20-Baix, cantó amb Sor Elena Bouzas, aquest establiment es troba enfront d’aquest centre educatiu. Així, molts pares, mares i alumnes són habituals durant quasi tot l’any. El tracte de proximitat i confiança és primordial.

La seua clientela corrobora que a aquesta cafeteria es pot trobar un dels millors cafés de la localitat. De fet, algunes persones s’acosten d’altres punts del municipi per a disfrutar-lo.

P1160824Aquesta cafeteria i despatx de pa, obri de dilluns a diumenge (els caps de setmana fins al migdia), prioritzant la qualitat dels seus productes per damunt de tot. La llet, la mantega, sucs… Tot perquè els esmorzars, desdejunis o berenars siguen de primera.

Qualsevol celebració tradicional es pot commemorar ací. Els bunyols i la xocolata són imprescindibles a Falles, a l’estiu els gelats i els fartons i al Nadal el ‘Roscó de Reis’. Algunes comissions falleres també els fan encàrrecs de pa. A més, per a aniversaris o celebracions especials també es poden realitzar encàrrecs com sucs, coques en sal, dolç…

Com no podia ser d’una altra manera, el massapà i els mocadors tampoc falten a Sant Donís. Així, qui vulga fer-li una sorpresa a la seua enamorada, ja sap que a la Cafeteria-Panaderia Mayda té el que busca.