Calzados Amparo y Carolina tornen a participar al Black Friday

Calzados Amparo i Carolina participen enguany al Black Friday amb un 30% de descompte en determinades sabates, sabatilles i “bolsos” a partir del 27 de novembre fins al 30 de novembre.

Aquesta sabateria està al servei de les veínes i veïns de Bétera des de fa més de 25 anys. Ubicada actualment al carrer Ramón i Cajal, 27, ofereix qualitat i gènere de pell des dels seus inicis.

Pablosky i Garbalin, són algunes de les primeres marques en sabata de xiquets amb els quals aquesta botiga treballa. Així mateix, Pikolinos, Cigarreta o Alpe són els grans referents en sabata de senyora i cavaller. Per la seva banda, Cabrera i J’Hayber són les protagonistes en sabatilles d’estar per casa i d’esport, respectivament.

Qui s’acoste a aquesta tenda especialitzada també podrà trobar bosses i carteres de pell de la casa Caminatta, així com cinturons.

En www.calzadoscarola.com hi ha tot tipus de detall. A més a més, per a qualsevol consulta, només cal cridar al següent telèfon: 96.169 13 10. Al seu facebook @CalzadosAmparoyCarolina també és pot trobar qualsevol novetat.