Cartel 8ª Ruta de la Tapa

WhatsApp Image 2018-05-24 at 12.59.39L’Associació de Comerciants de Bétera vos presenta el cartell anunciador de la 8a Ruta de la Tapa.

Per vuité any consecutiu, la Regidoria municipal de Comerç i l’Associació de Comerciants del municipi porten a terme aquest esdeveniment, de manera conjunta.

Aquesta tindrà lloc els quatre dijous del mes de juny. El 7, 14, 21 i 28, els veïns podran tastar les millors propostes dels 18 restaurants participants.

Els bars i restaurants associats a l’ACB participants són els següents: Tapería del Sol, Mas de Roda, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Ca Serruch, Ágora 23 i Josynes.

L’horari serà de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu serà de 3,50 euros tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra. A més a més, es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Els Establitapa 2ments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dus persones.