Cartell de la 11ª Fira del Comerç de Bétera

Cartell de la 11ª Fira del Comerç de Bétera

fira del comerç-imprimir-001La Regidoria municipal de Comerç de Bétera-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi ja tenen confecionat el cartell de l’onzena edició de la pròxima Fira Comercial. Aquesta tindrà lloc de l’1 al 3 de juny, en el recinte de l’esplanada de l’Albereda.

La finalitat principal d’aquest esdeveniment és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial local. A més a més, serveix per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis del municipi, tant a veïns com a visitants.

Com cada any, i hi haurà un bon nombre de propostes als estands ubicats a la carpa i diverses activitats a l’escenari ubicat al recinte, on els assistents podran gaudir i ser partícips dels actes. Dels 40 comerços participants, un 90% són membres associats a l’ACB.

Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc a l’esplanada de l’Albereda de Bétera durant tres dies. La fira s’inaugurarà divendres 1 de juny, a les 18.00 hores, fins les 22.30 hores. Dissabte 2 de juny, obrirà les seues portes d’11 a 14 hores i de 18.00 a 22.30 hores. Així mateix, diumenge 3 de juny el visitants podran gaudir de les diverses propostes comercials d’11.00 a 14.00 hores.