El 14, 15 i 16 de setembre tindrà lloc la 11ª Fira de Comerç de Bétera

L’onzena Fira de Comerç de Bétera es celebrarà finalment del 14 al 16 de setembre en el recinte de l’Albereda de la localitat.

Organitzat per la Regidoria municipal de Comerç-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi (ACB), la finalitat d’aquesta iniciativa és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de la localitat i donar a conéixer els establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.

Qui estiga interessat a participar pot acudir a la Reunió Informativa el pròxim dimecres 25 de juliol a les 15.00 hores. La reunió serà a l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5), on s’informarà detalladament d’aquesta nova edició de la fira.

Els interessats deuran enviar un correu electrònic a la direcció afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN LA 11a FIRA DE COMERÇ o també cridant al telèfon 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en info@acbetera.com. El termini per a confirmar la participació en aquesta campanya finalitzarà el divendres 27 de juliol, inclusivament.