El Comerç Local també celebra Sant Donís i el 9 d’Octubre

WhatsApp Image 2018-09-29 at 17.52.50S’acosten dies de festivitat. Dins d’aquestes dates, cal destacar SANT DONÍS, una celebració arrelada a València i emmarcada en el 9 d’octubre. Sant Donís és com el Dia dels Enamorats dels valencians (també conegut com ‘La mocadorà’), on ell li regala a ella una bandeja de massapà i un mocador.
 
Aquesta tradició perdura en forns i altres establiments de llepolies i alimentació o cosmètica. En aquest sentit, al #ComerçLocal de Bétera també es pot trobar dita tradició. Per això, al llarg d’aquests dies anem a parlar d’ella a través dels nostres associats.
 
Per això, al llarg d’aquest dies anem a parlar d’ella a través dels nostres associats. Encetem aquest especial amb Kompy’s Bétera, els quals d’una manera més innovadora han confeccionat les llepolies que es poden veure a la imatge.

Set són els anys que Roberto i Manu estan al comandament de Kompy’s, formant la combinació perfecta perquè els veïns de Bétera puguen gaudir d’un establiment mai abans vist en el municipi.

P1060750Enfront d’un dels emplaçaments més emblemàtics de la localitat, com és el Calvari, se situa aquest local on les llepolies i la creativitat són les principals protagonistes. Caramels, xiclets, llepolies i tot tipus de dolços per l’estil fan que aquest lloc siga el somni de qualsevol xiquet. Però Kompy’s, no és una botiga de llepolies, detalls, centres i pastissos personalitzats a l’ús.

Cuidant el mínim detall, els seus gerents es preocupen per conéixer bé a qui anirà destinat el seu encàrrec (gustos, aficions, dates o dades clau…). Després d’un bon treball de recerca, Roberto comença a posar en marxa la seua imaginació, se submergeix en el seu taller i es fica som-hi, realitzant una infinitat de possibilitats en pastissos de llepolies. Cap d’elles és igual.
D’aquesta manera, sense motles i tallant el suro segons la forma desitjada pel client, es confeccionen uns pastissos amb delícies fresques i de primera qualitat. En aquest sentit, cal destacar que Roberto és artesà de cartó pedra i materials artificials, la qual cosa propícia que el seu treball obtinga uns resultats magnífics i deixe als seus destinataris bocabadats, emocionats i més que satisfets. No hi ha gens impossible per a ell. Qualsevol tipus per encàrrec es converteix en realitat gràcies al seu do i efectivitat, ja que les comandes solen estar finalitzats d’un dia per a un altre.
Roberto en su tallerAls pastissos, centres i detalls per a comunions, noces, batejos, falles, festes, convencions i esdeveniments de diferent índole, se li suma una labor més. Així, també munten taules dolces per a diferents efemèrides i recepcions que reben el nom popular de “Candy Bar”, on també té una xicoteta cabuda el món de la *globoflexia. Tot això, es personalitza d’una manera especial i s’adapta a l’ocasió i als gustos personals.

Kompy’s ha realitzat treballs per a llocs rellevants, com l’Ateneu Mercantil de València o La Cartoixa, i per a efemèrides importants com les Falles de Bétera i de la Capital del Túria. A més, elaboren encàrrecs per a forns de València i altres quioscos. Alguns salons de banquets també compten amb els seus serveis per a actes assenyalats com a comunions. Així mateix, disposen d’un servei de paqueteria a través del qual, en un termini aproximat de 48 hores, efectuen enviaments dels seus dissenys a qualsevol punt de la geografia espanyola. En aquest sentit, els seus pastissos han arribat a conéixer-se fins a en el Nord d’Espanya.
Totes aquestes labors realitzades per Roberto i Manu deixen patent que, tal com diu el nom del seu comerç, en Kompy’s són bons companys i amics dels seus veïns. Al seu torn, la devoció pel seu treball afavoreix que s’entreguen en cos i ànima a totes aquelles persones que els necessiten. Qui ho desitge, tan sols haurà d’acostar-se a Plaza del Calvari, 3, cridar als telèfons: 637790827 / 636137943 o contactar per facebook en @Kompys_llepolies_betera i els seus somnis més dolços es faran realitat.