El regal ideal per a Sant Valentí, al Comerç Local de Bétera

Hui, fem un repàs de tot allò que es pot trobar al comerç local de Bétera per a Sant Valentí. Encara que, segurament, hi haja molt més a diversos establiments associats a l’Associació de Comerciants de Bétera, fem un resum general.

A Ecotienda karak: «LAS BOX DE SANVALENTÍN». Caixetes amb frases romàntiques, sorpreses, fragàncies increíbles… Molts models, 2 preus diferents! 👉 Saquet de sals de bany, un sachet de màscara de argán bio, una vela de massatge calent, bàlsam o crema hidratant i el mineral de l’amor (quars rosa). A més pots triar la Box amb tota la resta + un labial balsàmic amb to suau de color.

A Kompys_ golosinas_ betera: els enamorats i enamorades ja poden encarregar el seu cor personalitzat per a un dia tan especiañ com Sant Valentí. A més a més, també es pot trobar gran varietat de llepolies i brotxetes temàtiques d’aquest dia. De segur que a La Piñata també poden trobar un bon nombre de llepolies, perfectes per a regalar en aquest dia, als més llepols.

En MIZENTRO Terapias Naturales y Crecimiento Personal: REIKI EN PARELLA, Colgants de fulles naturals pintades a 10€. A Espai De Relaxacio Toñi Benavent i Acupuntura LUNA ZEN Bétera també hi ha tallers i propostes interessants.

D’altra banda, els restaurants associats també ens ofereixen menús especials. És el cas de Josynes, Nou Tropical i Restaurante Fusió Bétera. Però també podem trobar plats exquisits a El Corral Bétera, Bar-Restaurante MAS De RODA, bocateria +tapa, La Pujaeta, Bocateria Ca’Serruch, Ca Serruch, El Micalet, Bocateria El Mos, Bar Dominguez, Lady Eleanor Cafetería, Tapería El Sol, Bocateria Isa Betera i Ágora 23 on també et pots pendre una copa mentre escoltes bona música. A més, a El Capritx – Betera i L’Almàssera també trobaràs grans possibilitats per a disfrutar amb la teua parella de bons moments.

En La Tenda de Ricart i la Papereria Airam també hi han un ampli ventall de possibilitats per a regalar, igual que a Albahaca Vintage, Electrodomésticos Broseta, IntecomSolutionsDroguería Perfumería Jacinto, Calzados amparo y carolina, Calzados Fina, Merceria Mayte i /o Més que flors.

Una bona opció per a regalar també és un viatge. A Planeta Viatges Bétera tindràs un ampli ventall de llocs on viatjar i sempre amb una atenció personalitzada i un bon servei.

Les joies són un bon regal per a demostar el nostre amor… Al comerç local de Bétera compten amb Silvior Joiers (carrer José Sáez Soler, 3) i Joyeriacronos Cronos (carrer José Gascón Sirera, 58) on trobaràs qualitat i bon servei.

La Salut Visual també és important al Comerç Local. A les nostres òptiques associades: Óptica y Centro Auditivo Furió, Óptica Bulevar. Bétera i Optica Les Alfàbegues Betera compten amb les ulleres que necessites per a mostrar el teu amor.

L’estètica també compta amb grans propostes per a tú i el teu enamorat i /o enamorada. Targetes regal, bonus especials….Aquestes idees i molt més a alguns dels nostres establiments locals: Peluqueria Unisex Silvana Pelu, Merxes Centre de Estetica, Yolinails Saldaña, Perruqueria Aparísi, Tu centro de Estética Lorena Artuñedo, Nou Estil Peluqueria & estetica, Perruquería Inma Aparísi, Noelia Duran Estilistas.