El taller sobre la nova Llei d’Autònoms es desenvolupa amb èxit

P1130809Al voltant de les 14.30 hores d’aquest dimarts ha tingut lloc un taller sobre la nova llei d’Autònoms, a Casa Nebot. En ell han participat una quinzena d’autònoms. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’Associació de Comerciants de Bétera. El taller anava dirigit tant a comerços associats com a no associats.

Els encarregats d’oferir aquesta jornada han sigut Rafael Pardo, President de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA) i Rafael Gil, vocal de l’àrea de Comerç d’ATA i membre de la Junta Directiva d’Unió Gremial. Ambdós han estat acompanyats de Carolina, de l’Àrea comercial de Santander, qui ha donat a conéixer alguns avantatges per als autònoms.

P1130820Després de l’explicació dels esmentats avantatges, els representants d’ATA i Unió Gremial han informat sobre els canvis inclosos a la Llei 6/2017 de Reformes Urgents del Treball Autònom. La bonificació de la quota per conciliació de la vida professional i familiar, la bonificació per baixa maternal o la de contractes familiars han sigut alguns dels assumptes tractats, referits a les principals mesures entrades en vigor.

També s’ha parlat de la tarifa plana per a nous autònoms, així com les deduccions en IRPF de diferents despeses.