Electrodomésticos Broseta al Black Friday

Electrodomèstics Broseta ofereix aquests dies diferents descomptes en electrodomèstics de Tien 21.

Ubicada en l’actualitat al carrer José Gascón Sirera, 104, aquesta botiga especialitzada en electrodomèstics és una empresa familiar  que compta amb més de 50 anys d’experiència. Aquesta ha anat passant de pares a fills i, a dia  d’avui,  està gerenciada pels germans Roberto i José, el pare dels quals (José Broseta Segura) va ser el fundador d’aquesta Associació de Comerciants.

Presta un gran servei en el sector de l’electrodomèstic i electrònica de consum de qualitat. Així, ofereix una àmplia gamma de productes de climatització, telefonia i informàtica en la localitat. També són experts en antenes i sistemes informàtics, estant a l’última en noves tecnologies. A banda, es porten a terme tot tipus d’instal·lacions i reparacions, entre elles d’antenes de televisió i aires acondicionats.

Al mateix temps, es brinda un tracte i assesorament personalitzat, donant resposta a dues preguntes essencials: què vols i què necessites. Allí es pot trobar el producte buscat. Doncs, en el propi establiment s’ha col·locat una pantalla digital on estan plasmades les ofertes actuals i productes disponibles. A més a més, es dona l’oportunitat d’un finançament a messura. A aquesta facilitat se li afegeix les continuades ofertes mensuals.

Qui desitge més informació pot dirigir-se a electrobroseta@gmail.com o cridar al 96 160 14 31 / 606 14 51 00 (també per WhatsApp).

A les seus xarxes socials també es poden conèixer les últimes novetats:  twitter @ElectroBroseta / Facebook @electrodomesticosbrosetabetera/Instragam: electrodomesticosbroseta