Eme Montessori School també s’uneix a les celebracions de Sant Donís

WhatsApp Image 2018-10-08 at 16.11.02Per a finalitzar el nostre especial del 9 d’Octubre, parlem d’Eme Montessori School.

Aquest Centre d’Educació Infantil també s’ha sumat a les celebracions del Dia de la Comunitat Valenciana, realitzant un taller manipulatiu amb massapà. Les mestres i les xiquetes i xiquets han mesclat colors primaris per a tintar, per exemple en color verd.WhatsApp Image 2018-10-08 at 16.11.02 (1) Han manipulat, pastat i fet les tradicionals figures de massapà de Sant Donís. A més a més, han decorat el seu mocador. Els més bebés han pintat una cistelleta, tal com es pot comprovar a la imatge.

En aquest centre, ubicat al carrer María Egual Nº2, s’acompanya en el seu desenvolupament a xiquetes i xiquets des dels 4 mesos i fins als 3 anys. Innovació, implicació i vocació són els 3 adjectius que els caracteritza. Sota el lema de: VEURE, SENTIR I DESCOBRIR, proposen un aprenentatge vivencial en el qual els més menuts són els veritables protagonistes en el seu procés d’ensenyament-aprenentatge. A més, ofereixen un projecte educatiu i pedagògic propi basat en pedagogies alternatives com Montessori, Pikler i Reggio Emilia, que juntament amb les seues instal·lacions i menjar casolà fan de l’escola un lloc únic, familiar i acollidor per créixer i aprendre sent feliços. La seua escola es pot visitar concertant una cita al 633.300.209 o a www.ememontessori.com. També es pot trobar més informació al seu Facebook @ememontessori.