Entrega dels premis de la 8ª Ruta de la Tapa

IMG_0167Aquest dijous, 19 de juliol, ha tingut lloc l’entrega dels premis de la 8ª Ruta de la Tapa als tres primers restaurants classificats en aquesta edició. Cal recordar que aquests premis han sigut atorgats de manera popular. Doncs, els assistents a l’esdeveniment gastronòmic eren els encarregats de votar i triar els seus establiment hostaler preferit i depositar el seu vot en les urnes habilitades en cada local.

Així, els premiats han sigut els següents:

Aquesta vesprada, els gerents d’aquests restaurants han recollit el seu trofeu en Casa Nebot (C/Estació, 5).

A més, enguany com ha novetat, l’ACB també ha fet entrega d’un premi especial atorgat per un jurat expert gastronòmic. Aquest guardó ha recaigut en Ca Serruch.

D’altra banda, cal mencionar que durant la ruta els assistents també van tindre l’oportunitat de participar en un sorteig on es sortejaven tres sopars per a dúes persones, cadascun en els 3 restaurants premiats. Així els guanyadors han sigut:

1. Alejandra Ferrer Izquiero (Restaurant Fusió).
2. José Ferrer Carrasco (Ca Serruch).
3. Maria José Romera Rivera (Taperia El Sol).

Aquests, també han recollit el seu xec avui excepte Maria José que no hi ha pogut acudir, i l’ha recollit una persona de la seua confiança.

En l’acte d’entrega han estat presents, com representants de l’Ajuntament de Bétera, el regidor José Rodado i el regidor municipal de Comerç, Augusto Sevilla. A més a més, també han assistit diversos portaveus de la directiva de l’Associació de Comerciants del municipi i membres de l’oficina de Caixa Popular a Mas Camarena, com patrocinadors d’aquesta 8ª ruta.