Escola Infantil El Castell, nou associat a l’Acb

20180509_125856L’Associació de Comerciants de Bétera compta amb un nou associat, l’Escola Infantil El Castell. Ubicat al carrer Ramón i Cajal, 74, és un centre especialitzat en la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys), autoritzat i subvencionat per la Conselleria d’educació de la Comunitat Valenciana.
Les seues instal·lacions compten amb més de 400m2, distribuïdes en 3 aules àmplies i lluminoses, aula d’usos múltiples i menjador. També disposen de 2 patis, un exclusivament per a nadons, i hort.

Totes les activitats es desenvolupen en un ambient lúdic, de joc i relació positiva amb els altres xiquets. Es basen en l’atenció personalitzada i en el treball de la intel·ligència emocional per afavorir la creativitat i estimular la seua personalitat, autoestima, habilitats socials i empatia.

Compten amb noves tecnologies per a la seua metodologia d’ensenyament-aprenentatge, utilitzen materials Montessori, aprenentatge de manipulació i iniciació a l’anglés. Ja tenen la matrícula oberta per al pròxim curs 2018-2019, des de 75 €.

Qui desitge més informació pot cridar al telèfon 960 09 33 83. També es pot trobar més informació al Facebook @escuelainfantilelcastell.