Fil i Cotó en el Balck Friday

Fil i Cotó està oferint descomptes en teles per al Black Friday.

Aquesta botiga-taller de patchwork, merceria, teles, cursos de patchwork, costura, reciclatge i llanes es troba ubicada al carrer San Pascual, 15.

Concretament, l’1 de setembre de 2008, Amparo Esturí obria aquest ampli local propi al casc antic de la localitat, que ella mateixa restaurava i decorava, resultant perfecte per a les activitats que emprenia.

Tal i com ella conta al seu blog https://filicoto.blogspot.com.es, anys enrrere abans de fer-ho realitat acariciava la idea de muntar un xicotet negoci que ella mateixa poguera gestionar sense massa inversió i en el que desenvolupara la seua vocació artística.

Esturí va estudiar interiorisme, va treballar en estudis de disseny, en tallers de ceràmica, com a delineant en un estudi d’arquitectura, també es va submergir en el món de la producció de cinema i vídeo; després va muntar juntament amb un soci un taller de llums artesanes que va funcionar durant 11 anys i en el que vai aprendre el funcionament d’una xicoteta empresa pròpia.

En acabar amb aquesta activitat, va tenir l’oportunitat de donar cursos de pintura i manualitats, podent així reciclar-se professionalment i acostar-se cap a la seua vocació professional.

Durant tota la seua vida i com a activitat paral·lela a la vida laboral, s’ha anat formant en l’aprenentatge de la pintura i el patchwork, assistint a cursos i classes de diferents matèries i ja, amb 50 anys d’edat, es va posar mans a l’obra amb el projecte que tant la il·lusionava.

Des del principi de la seua apertura, l’acollida ha sigut molt positiva per part dels ciutadans i  conta amb diversos alumnes per als seus tallers, al temps que ven materials. Al llarg de tot l’any, en Fil i Cotó es porten a terme gran quantitat de tallers en un ambient familiar i harmoniós, molt d’ells són temàtics. Un dels exemples és el taller nadalenc o el de Halloween. A més a més, en aquest establiment també es venen teles i panels nadalencs per a confeccionar. I és que et podràs trobar tot tipus de creacions inimaginables, com ara quimonos.

D’altra banda, aquesta botiga participa en moltes de les trobades que es realitzen dins d’aquest món en diversos punts de la nostra geografia, convivint i compartint les seues experiències i treballs amb altres grups.

Des de Fil i Cotó, s’anima a que el sector masculí siga part activa dels seus tallers. Doncs, des de fa uns mesos, també hi ha tant dones com homes en ells.

Qui vulga més informació sobre Fil i Cotó sols tindrà que cridar al telèfon 650 30 61 70 o enviar un correu a cukaes@gmail.com. També podrà conèixer més novetats al seu facebook FIL-I-COTÓ-Patchwork