Forn i Pastisseria Llistó, al dia amb totes les tradicions

pomaCarlos Llistó i Antonia Matamoros fa 26 anys que treballen dia a dia per al poble de Bétera, oferint un dels millors pans i dolços que podem trobar a la localitat. Es tracta d’un negoci familiar en el qual es compta amb dos treballadors que els ajuden a oferir una atenció immillorable.

Tal vegada tots no ho recorden, però aquest matrimoni primer tenien el seu establiment ubicat a l’antic i conegut ‘Forn de Pallaes‘ (C/Higinio Sancho). Després de 10 anys, es traslladarien a l’Avinguda Constitució, 7. A aquesta ubicació es troba el Forn i Pastisseria Llistó tal com el coneguem en l’actualitat, després de 16 anys.

De dilluns a diumenge tenen les seues portes obertes per a les veïnes i veïns del poble, prestant un servei de proximitat inigualable. Sols tanquen el dia de Nadal i Any Nou, la resta de festivitats sempre estan al peu del canó, atenent de bon gust a la seua clientela.

P1160683El seu pa no sols es ven al seu forn, sinó que també serveix a diversos despatxos de pa, cafeteries, bars i restaurants.

Si hem de parlar de les seues especialitats, cal destacar entre totes elles la coca de poma, les diferents varietats de ‘empanadilles‘ (tomaca, espinacs, carn picada…), ‘saladets‘, atovons i la coca de pinyons. No obstant això, tenen moltes coses més.

Quan arriben les Falles, el Forn i Pastisseria Llistó és l’encarregat dels berenars, desdejunis o esmorzars d’algunes comissions. De fet, també munten la mescla dels entrepans. Si algú els ho demana, també fan encàrrecs de vienes per a grupets. Inclús orelletestambé ofereixen servei de càtering en algunes ocasions.

Diuen que un dels seus dies més forts és el de Reis, sobretot amb el roscó. I és que els dolços típics de les distintes èpoques, festes i celebracions es poden trobar ací. Les coques fines i orelletes a l’estiu, el massapà per Sant Donís…. Què més es pot demanar?

Aquesta és una mostra de què al Comerç Local està tot al nostre abast, sense necessitat de traslladar-se a cap altre lloc.

Qui vulga regalar-li a la seua enamorada una bandeja de massapans i un mocador, sols haurà de passar-se per l’Avinguda Constitució, 7.