Grans descomptes a La Tenda de Ricart amb motiu del Black Friday

Black aa-001El Black Friday també arribarà aquest dijous, 22 de novembre, a La tenda de Ricart. I què millor que en el Dia Universal del Xiquet, parlar d’ella, un dels comerços on es fan realitat els somnis i il·lusions dels més menuts de la casa?

Fins al 24 de novembre oferirà grans descomptes del 10%, 20% i el 50% de descompte en totes les seues seccions. A més a més, el dissabte 24 de noviembre obriran també per la vesprada de 17.30 a 21.00 hores.

Ubicada al carrer Calvari, 99, aquesta multitenda porta 31 anys al servei dels veïns de Bétera.

Es tracta d’una botiga especialitzada en joguets, material escolar, regals, premsa i revistes. En ella també podem trobar articles de drogueria i decoració per a la casa, llepolies, bisuteria, així com articles de plàstic.

Black aa2docx-001Són infinites les propostes que tenim a aquest establiment. La millor manera de conèixer-les totes és apropant-se al propi local, on Pilar i José vos tractaran amb molta amabilitat.

Quan arriba l’època de tornar al col·legi i als centres educatius, aquest comerç ven llibres escolars de primaria i secundaria de qualsevol centre (també de vacançes), fent reserves i acceptant el xec escolar. A més a més, realitza ofertes especials en papereria i material escolar. No obstant, si necessites algún llibre en especial, al llarg de tot l’any, també et fan la reserva.

A l’estiu, també podem trobar gran varietat de bikinis i articles per al bany, a molt bons preus i de qualitat. En aquest sentit, en dates assenyalades com Halloween, Tots els Sants o el Dia de la Mare o del pare, entre moltes altres, aquesta tenda posa a l’abast de tots disfresses, jardineres, rams de flors, plantes i gran diversitat d’articles per a regalar.

Així mateix, compta sempre amb una zona outlet amb articles molt interessants. A més a més, puntualment es realitzen sortejos i promoc oions.

Però sobre tot, els seus productes estrela són els joguets. Totes aquelles joguines que apareixen en la tele o internet i són novetat, estan a aquesta jogueteria (moltes vegades en exclusiva). Per a cada temporada la Tenda de Ricart t’ofereix un ampli catàleg de joguets Don Dino (distribuïdora oficial) on hi ha joguines per a xiquets de totes les edats. En aquest sentit, actualment ja dipossen del catàleg del pare Noel i Reis per a aquest Nadal. Qui desitge obtenir-lo, ja es pot acostar al local.

D’aquesta manera, queda patent que no és necessari desplaçar-se a cap altre lloc fora de la localitat per a obtenir els millors productes. En La Tenda de Ricart aconseguiràs la mateixa qualitat i a preus molt assequibles per a tots els ciutadans del municipi i d’al voltant.

Per a qualsevol consulta es pot cridar al telèfon 961 60 24 41 o conèixer les seues novetats per facebook i Twitter @LaTendaDeRicart.