Grans propostes per al Black Friday a Electrodomèstics Broseta

IMG-20181017-WA0006XIAOMI BLACK F.18Electrodomèstics Broseta, una de les tendes d’electrodomèstics amb més antiguitat a la localitat de Bétera també participa en el Black Friday. Per a l’ocasió ha preparat quatre ofertes diferents. Així presenta dues rebaixes a telèfons mòbils, una cafetera amb regal i diversos aparells de la marca Dever electrònics a preus increïbles. Totes aquestes ofertes es DELONGUI MUNIX+MICHILA 18troben detallades a les imatges adjuntes.denver-blackfriday-001

Ubicada a l’actualitat al carrer José Gascón Sirera, 104, aquesta botiga especialitzada en electrodomèstics és una empresa familiar  que compta amb més de 50 anys d’experiència. Aquesta ha anat passant de pares a fills i, a dia  d’avui,  està gerenciada pels germans Roberto i José, el pare dels quals (José Broseta Segura) va ser el fundador d’aquesta Associació de Comerciants.

Aquest comerç presta un gran servei d’especialització en el sector de l’electrodomèstic i electrònica de consum de qualitat. Així, ofereix una àmplia gamma de productes de climatització, telefonia i informàtica en la localitat. També són experts en antenes i sistemes informàtics, estant a l’última en noves tecnologies. A banda, es porten a terme tot tipus d’instal·lacions i reparacions, entre elles d’antenes de televisió i aires acondicionats.

Al mateix temps, es brinda un tracte i assesorament personalitzat, donant resposta a dues preguntes essencials: què vols i què necessites. Allí es pot trobar el producte buscat. Doncs, en el propi establiment s’ha col·locat una pantalla digital on estan plasmades les ofertes actuals i productes disponibles. A més a més, es dona l’oportunitat d’un finançament a messura. A aquesta facilitat se li afegeix les continuades ofertes mensuals.

A les seus xarxes socials es poden conèixer les últimes novetats:  twitter @ElectroBroseta / Facebook @electrodomesticosbrosetabetera.

Qui desitge més informació pot dirigir-se a electrobroseta@gmail.com o cridar al 96 160 14 31 / 606 14 51 00 (també per WhatsApp).