Intecom Solutions al Black Friday

Intecom Solutions ofereix grans ofertes en tablets, impressores i altres aparells de nova tecnologia.

Aquest comerç va nàixer com empresa de serveis informàtics a Torrent l’any 2004 i poc a poc ha anat ampliant les seues prestacions. Entre ells, es troben les pizzares o aules digitals als centres educatiu de tota la geografia espanyola.

A 2011 aquesta empresa es va traslladar a Bétera, a Avinguda Pais Valencià, 37. En l’actualitat també ofereixen servei de instal.lacions de videocàmeres de vigilància i reparació de tots tipus d’aparells electrònics, inclús microones, per tarifes també molt econòmiques.

El seu negoci es va ampliar venent Kits d’assistencia ambs pedaleig, és a dir, bicicletes elèctriques amb motors. Es tracta d’un element que ajuda a millorar la resistència i a controlar, entre altres, el nivell de polsacions.

Una de les principals premises de IntecomSolutions és la qualitat amb el treball realitzat.

A la seua web http://intecomsolutions.com/ podràs trobar infinitat de prestacions i serveis, entre ells, la venda online.

Si desitges més informació, pots contactar amb ells a través de:  961589558 o  soporte@intecomsolutions.com o conèixer les seus últimes novetats al seu facebook @IntecomSolutions.