La comunicació digital s’apunta al Black Friday

46143097_2230609830303143_1484376899776937984_nFinalitzem el repàs dels comerços associats participants al Black Friday parlant de Comunicació Digital. En aquesta edició torna a participar CSC Comunicació Digital realitzant un 15% de descompte en gestió de xarxes socials, durant el primer mes, per a nous clients cursades durant aquest divendres 23 de novembre.

CSC Comunicació Digital és un equip jove, però amb àmplia experiència, de professionals al teu servei, que t’ofereix Assessoria de Comunicació de forma personalitzada per al teu negoci. Si tens una empresa o ofereixes algun tipus de servei que t’agradaria donar a conèixer i promocionar per les XARXES SOCIALS i posicionar-lo el millor possible a internet,  ells s’encarreguem d’això.

També t’ofereixen la possibilitat de dissenyar, crear i desenvolupar la pàgina web del teu negoci i del seu manteniment.

A més, organitzem qualsevol tipus de ESDEVENIMENT que et puga sorgir, com presentacions de producte o fires, amb la possibilitat de cobrir els esdeveniments amb tot tipus de suport AUDIOVISUAL (fotografia, vídeos, dissenys, redacció, etc.).

En el nostre equip compten amb periodistes, dissenyadors gràfics, dissenyadors i gestors web, relacions públiques, comunicadors audiovisuals, suport audiovisual, etc.

Si el que necessites és una Agència de Comunicació integral, informa’t sense compromís: direccion@csccomunicaciondigital.com /
info@csccomunicaciondigital.com

També pots conèixer més sobre els seus treballs a http://www.csccomunicaciondigital.com o a twitter, facebook, instagram, baix el nom de CSC Comunicación Digital.