La màgia del Nadal impregna els carrers de Bétera

Carpa al BulevarLa última iniciativa «A Nadal, regala Comerç Local», celebrada els passats 22 i 23 de desembre a Bétera, ha congregat a un bon nombre de veïns que es van acostar a conéixer de primera mà les distintes activitats organitzades. Aquesta campanya ha sigut patrocinada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera, amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB).

Carpa Avinguda Pais ValenciàTaller PintacaresDurant aquestos dos dies els més menuts han pogut gaudir de tallers ubicats a unes carpes instal·lades al Bulevard, l’avinguda del País Valencià, Casa Nebot i l’avinguda de la Constitució amb Ramón i Cajal. Pintacares, marcapàgines, murals de Bétera i el seu comerços, postals nadalenques i carta als Reis Mags han sigut les activitats desenvolupades.

El Pare Noel Visita el taller de MarcapàginesA més a més, el Pare Noel ha estat a les citades carpes saludant als xiquets que es trobaven allí present, aprofitant la seua visita als comerços associats.
La diversió i l’ambient nadalenc ha Passacarrer Colla Dolçaina i Tabal "Xé Què Burrà"sigut palpable a les principals víes del municipi. Doncs, dimarts al voltant de les 19 hores la Colla de Dolçaina i Tabal «Xé què burrà» va dur a cap un recorregut que va començar a l’avinguda de la Constitució. Així mateix, el dimécres va tindre lloc una «batucada» que va realitzar el matéix itinerari.

D’altra banda, als 73 establiments participants en aquesta iniciativa s’han pogut trobar diverses ofertes i descomptes.

Com a colofó es van sortejar els regals entre els compradors que tenien el segell al tríptic de cinc comerços diferents.
SorteigIMG-20151224-WA0017