La moda infantil al Black Friday amb Lara Children’s

WhatsApp-Image-2017-11-23-at-10.12.40-300x169Lara Children’s farà que la moda infantil també cobre protagonisme, un any més, Black Friday.

En aquesta botiga es portaran a terme descomptes des d’aquest dimecres 21 de novembre fins el proper dissabte 24 de novembre.

Concretament compta amb un 15% de descompte i secció Outlet.

Aquesta botiga especialitzada en moda infantil de 0 a 18 anys, es troba ubicada al carrer Colón, 19. Allí també es poden trobar artícles de   puericultura. Lara Children’s treballa amb la marca Majoral, brindant-li al poble prendes de qualitat amb preus molt assequibles.

Qui desitge fer un recorregut per les acollidores instal·lacions comprovarà en primera persona la varietat en sortit i estils. Des de roba més casual a més vestidora i, en defintitiva, en sintonia amb les necessitats del client.

Altre dels valors afegits a aquesta tenda és l’atenció personalitzada de la seua gerent, Leticia. Molt amablement, assesora a la clientela segons el que van buscant.

Al facebook @lchildrens també estan plasmades totes les novetats que tenen lloc a Lara Children’s.

Si tens qualsevol dubte o t’agradaria informar-te d’algun assumpte rel·lacionat amb la moda infantil pots cridar al telèfon 960 21 05 57.