La salut natural i el benestar en el Black Friday amb Salud Natural Sonia Aloy

dietetica_y_salud_sonia_aloySalud Natural Sonia Aloy es suma, un any més al Black Friday. D’aquesta manera, per al divendres 23 de novembre oferirà a la seua clientela un 15% de descompte en jalea real i un 10% de descompte en suplements per a l’hivern: propolis, equinacea, caramels de mel…

En aquest establiment, la principal protagonista és la Salut Natural. Ubicada al nº 23 d’una de les víes de Bétera on més activitat comercial hi ha, com és el carrer Colón, aquesta botiga porta décades d’experiència en el sector bio. Així, es converteix en una de les tendes d’aquest tipus amb més antinguitat i consolidació a la localitat.

honey-products-3413357_960_720En les acollidores instal·lacions es pot trobar tot tipus de productes naturals per a tot tipus d’afeccions (caramels per a la gola, xarops per a refredats…). A més a més, qui desitge mantindre la línia de manera saludable, també trobarà remeis mot recomanables a aquest establiment.

 Per qualsevol consulta es pot cridar als següent telèfons: 96 160 13 91 / 629 777 528.

En definitiva, productes de garantia i qualitat assegurada a preus molt competitius, als quals els acompanya l’assesorament personal.