L’ACB procedeix al recompte dels vots de la 8 Ruta de la Tapa

Recompte2Al voltant de les 13.30 hores, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha realitzat aquest divendres en directe a través de facebook el recompte de vots de la 8! Ruta de la Tapa a Bétera. L’acte ha tingut lloc a Casa Nebot, comptant amb la col·laboració del regidor municipal de Comerç, Augusto Sevilla, i la seua tècnica. Restaurant Fusió s’ha imposat amb 83 vots, enfront dels 44 de Ca Serruch i els 20 de Taperia el Sol. Així, els comensals han decidit amb les seues paperetes que el Restaurant Fusió haja sigut el més ben valorat i, per tant, l’establiment guanyador.

A més a més, s’han sortejat els sopars gratuïts entre els participants. Les persones premiades, al sorteig dels sopars per a dues persones als restaurants vencedors són: Alejandra Ferrer Izquiero (Restaurant Fusió), José Ferrer Carrasco (Ca Serruch) i Maria José Romera Rivera (Taperia El Sol).
En saber el dia de l’entrega dels premis i el sorteig, informarem de tots els detalls.

En aquesta edició han participat 18 establiments de Bétera i a la votació popular s’han registrat 286 vots dels quals 27 han sigut nuls.