L’ACB realitzarà un Mercat de Nadal carregat de sorpreses

WhatsApp Image 2018-12-04 at 12.16.20L’Associació de Comerciants de Bétera realitzarà els 14, 15 y 16 de desembre un Mercat Nadalenc. Aquest s’instal·larà als jardins de les instal·lacions de Casa Nebot. Aquesta primera edició es porta a terme amb la finalitat de dinamitzar i promocionar les compres nadalenques en el nostre municipi.

L’horari serà el següent:

  • Divendres 14 de desembre: de 17.00 a 22.00 hores.
  • Dissabte 15 de desembre: de 11.00 a 14.00 hores. / de 17.00 a 22.00 hores.
  • Diumenge 16 de desembre: de 11.00 a 14.00 hores.

WhatsApp Image 2018-11-29 at 09.40.31Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència del Pare Noel i també es repartiran cartes per a escriure a aquest i als Reis Mags d’Orient.

A més a més, els assistents al Mercat Nadalenc tindran l’oportunitat de participar en un sorteig on es farà entrega de 4 targetes amb 50 euros cadascuna, a invertir al comerç local associat.

Així mateix, hi haurà un altre premi on es regala una nit a la Casa Rural de Los Ángeles del Romero (Gàtova), del nostre associat Rafael Martínez Ángeles. Concretament, en la suite «Els Somnis de Aretaunin». El guanyador podrà disfrutar dels seus sentits dins de la casa, i fora d’ella, en plena Serra Calderona. L’afortunat deurà reservar amb antelació per a evitar dates ja cobertes. Aquest premi és vàlid per a 1 any, excepte dates de temporada alta o ja reservades.

Els comerços que participen en aquesta fira són els següents:

-Calzados Amparo y Carolina
-Hi5 Education Centres
-Mizentro Terapias Naturales.
-Menuts de Bétera
-Modas Cecilias
-Óptica les Alfàbegues
-Merceria Mayte
-Fil i Cotó
-Kompy’s
-Ecotienda Karak
-Dogmesticats
-Tu mascota XL
-Valcan
-Dix Animación
-Autoescola Estació
-Under Colors off Benetton
-BeeNatura
-Ges seguros

L’associació de comerciants de Bétera i el Pare Noel també tindrán la seua carpa pertinent. A més a més, com sol ser habitual, els nostres mitjans de comunicació CSC Comunicación i Betera.com oferiran cobertura de l’acte i la inauguració, respectivament.