L’ACB signa un conveni amb l’Ajuntament de Bétera per al foment de la campanya #ComerçLocal

convenioLa campanya #ComerçLocal, iniciada per Unió Gremial i la Plataforma del Comerç Valencià, continua amb una segona etapa. Aquesta es portarà a terme a Bétera gràcies al conveni que han signat aquest dijous, 24 de Maig, l’Ajuntament de la localitat i l’Associació de Comerciants del municipi.

El president de l’entitat David Carrasco, s’ha reunit amb l’Alcaldessa de la població Cristina Alemany i el regidor de Comerç Augusto Sevilla per a subscriure dit conveni. Durant la reunió també ha estat present el secretari municipal.

Sota aquest acord es penjaran 50 banderoles a diversos fanals de la localitat amb les imatges de l’esmentada campanya. Es tracta d’aquelles 16 fotografies publicades a les xarxes socials en la primera etapa de la iniciativa i que feien referència a sectors que representen el comerç local (forns, òptiques, rellotgeries…).

Amb el conveni es pretén promocionar i dinamitzar el xicotet comerç local.

Les vies on es podran trobar aquests fanals són: Avinguda País Valencià fins a l’encreuament amb avinguda de la Constitució, avinguda de la Constitució, Carrer José Sáez fins a l’encreuament amb l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades i Carrer José Gascón Sirera.