L’Autoescola l’Estació també té el que necessites

P1160494Al comerç local tenim el que necessites. Per a fomentar aquest missatge, l’Autoescola L’estació també llueix el nostre adhesiu identificatiu de comerç local associat.  
Aquest comerç local ha canviat fa poc d’ubicació per a poder oferir-li als veïns de la localitat un millor servei, en instal·lacions més espaioses. Així, ara es troba a la mateixa Plaça de l’Antic Regne de València, però al nº 8. Allí, brinda més comoditats i, com sempre, un tracte personalitzat. A més a més, encara està uns metres més a prop de l’estació del metro de Bétera.
En aquest establiment s’aplica el mètode low cost, sent una autoescola accesible per a tot tipus de butxaques. A més a més, ofereix un servei de qualitat amb les millor atencions possibles. Doncs, s’utilitzen les últimes i  més noves tecnologies per poder ofereir un servei competent i adequat, d’acord a la seua clientela.
En el centre es presta servei de classes teòriques amb professor en horari de matí i de vesprada. A més, cap la possibilitat de cursos intensius de manera gratuïta.
L’horari de les instal·lacions és de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores i dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.
Qui desitge informar-se pot cridar al telèfon 961 69 11 03, enviar un correu a aelestacio@hotmail.com o apropar-se a l’autoescuela on Raquel l’atendrà amablement i de manera personalizada.

Així mateix, es poden conèixer més detalls al facebook @autoescolalestacio.