L’Escola Infantil El Castell també es suma a les celebracions del 9 d’octubre

Castell 1L’Escola Infantil El Castell també s’ha sumat a la celebració del 9 d’octubre, oferint als seus menuts un taller de decorar mocadors (tovallons) i massapà. Ubicat al carrer Ramón i Cajal, 74, és un centre especialitzat en la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys), autoritzat i subvencionat per la Conselleria d’educació de la Comunitat Valenciana.

 

Les seues instal·lacions compten amb més de 400m2, distribuïdes en 3 aules àmplies i lluminoses, aula d’usos múltiples i menjador. També disposen de 2 patis, un exclusivament per a nadons, i hort.

Totes les activitats es desenvolupen en un ambient lúdic, de joc i relació positiva amb els altres xiquets. Es basen en l’atenció personalitzada i en el treball de la intel·ligència emocional per afavorir la creativitat i estimular la seua personalitat, autoestima, habilitats socials i empatia.

Castell 3Compten amb noves tecnologies per a la seua metodologia d’ensenyament-aprenentatge, utilitzen materials Montessori, aprenentatge de manipulació i iniciació a l’anglés.

Qui desitge més informació pot cridar al telèfon 960 09 33 83. També es pot trobar més informació al Facebook @escuelainfantilelcastell.