Merxe’s Centre d’Estètica gaudeix d’una oferta especial


Ubicat al carrer Vizconde de Bétera.6, aquest centre està especialitzat en bellesa, tant per a ella com per a ell (maquillatge,ungles, depilació, diversos tractaments estètics,broncejats, etc). D’aquesta manera, el centre està format per professionals amb àmplia experiència i reconegut èxit en la bellesa i l’estètica, tant per a home com per a dona, oferint el millor servei.

Així mateix, aquest també està especialitzat en Maquillatges, dins del qual es brinda un ampli ventall: fotografia, fantasia, festa, disfressa, maquillatge correctiu, classes d’automaquillaje, etc.

D’altra banda, Merxe’s també és pionera en tractament Mèdic-Estètics. En l’ambit corporal compta amb tractaments d’hidratació, refermants i anticel·lulítics, com a cavitació, presoterapia i drenatge limfàtic. Quan a tractaments facials ofereix tractaments de neteja, antiarrugas, hidratació i refermants., així com llapis corrector dermal, àcids mèdics, carboxiterapia, màscara led, cosmètica atomitzada (Skin Up).

En ungles també té totes les especialitats: gel, acrílics, decoració, esmaltat permanent i pedicures completes, entre d’altres.

Altre dels seus serveis és la depilació en totes les especialitats, entre elles el làser. A més, compta amb una cabina vertical de raigs UVA per a lluir una boncia pell durant tot l’any.

A aquest centre sempre trobaràs promocions, ofertes, regals i rebaixes en pack de bellesa. Pregunta pels seus bons facials i corporals.

Qui desitge més informació tan sols deurà cridar al següent telèfon: 961602139 o conèixer les seues novetats a les seues xarxes socials (facebook, twitter i instagram).