Mizentro Terapias Naturales ofereix descomptes de Salud Natural i Benestar per al Black Friday

WhatsApp Image 2018-11-14 at 19.00.15Avança les teues compres nadalenques i beneficia’t de les ofertes del Black Friday amb Mizentro, Centro de Terapias Naturales y Crecimiento Personal. Aquest comerç ha preparat cistelles personalitzades d’estètica natural + benestar + Sessió de Reiki, des de 20 € per a totes les edats. Massatge energètic+ massatge facial+ descontracturant i relaxant. Descompte del 20% fins al 30 de novembre en artícles de la tenda i massatges. Sorteig d’una cistella de productes naturals valorada en 50€. Sessions de reiki: 40 minuts. 40% de descompte a 15 euros i 70 minuts, 40% de descompte a 24euros.  Picadeta de delicies veganes per al 24 de novembre a les 20.00 hores. A més a més, el 24 de novembre l’establiment tindrà un horari especial: de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 19.28.46 (2)Ubicat a Plaça Antic Regne de València, 2-Baix, Mizentro és un espai de Creixement Personal, Teràpies Naturals i Sanergia, dirigit a connectar a les persones amb la seua essència. Aquest centre és un projecte centrat en l’àmbit del Creixement Personal i les Teràpies Naturals a nivell individual i grupal.

Les seues actuacions es realitzen amb col·lectius de totes les edats: infants, adolescents, joves, adults i gent major. La seua finalitat principal és crear espais alternatius que afavoreixquen la creació d’una Nova Consciència Social. Des d’aquest establiment s’entén que es fa necessari que l’ésser humà puga expressar-se des de la llibertat i l’autenticitat, en tots els àmbits de la seua vida.

A les seues intervencions, la persona és valorada d’una manera integral, per desenvolupar la pau interior, l’harmonia i l’equilibri en el cos físic, mental, emocional,WhatsApp Image 2018-11-14 at 19.28.46 psicològic i espiritual.

Els seus gerents, Ana (treballadora social, terapeuta natural i sanergista) i Paco (mestre de taller i terapeuta natural i sanergista), consideren que des del Creixement Personal, s’activen processos de sanació, que permeten a l’individu, transcendir al concepte d’unitat, des de l’amor, el respecte a la diferència i la solidaritat, en connexió amb la cura de la Terra i l’Univers.

En Mizentro es porten a terme disciplines com Pilates, Ioga, Meditació, etc. Però a més es realitzen un altre tipus de teràpies i tallers com reiki, mindfulness, biodansa, tallers per al maneig d’emocions i autoestima dels adolescents, café i miracles o teràpia breu d’alt impacte, entre moltes d’altres.

Així mateix, compta amb una botiga especialitzada abm incens, cosmètica natural i molt més. En definitiva, un espai amb personalitat i encant pròpi.

Si desitges informar-te de tot, tan sols tindràs que cridar al telèfon 696 13 21 94 o buscar les seues novetats a @BETERATERAPIAS.