Modes Cecilia al Black Friday

Del 29 novembre, de 9.00 a 21.00 hores. Per a les teues compres amb descomptes de fins a 30,40,50% cerca les etiquetes negres de BLACK FRIDAY i avança les teues compres al millor preu a Modes Cecilia.

Ubicada en l’actualitat a Avinguda País Valencià, 58, aquesta tenda de moda compta amb roba juvenil molt variada per a tots els gustos i estils, així com vaquera. A més, té una àmplia gamma de talles, de la 36 a la 60.

Amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, la seua gerent també ofereix assesorament personal a la seua clientela. D’aquesta manera, si busques algo especial, Cecilia et brindarà un tracte de confiança i t’ajudarà en tot el que estiga en la seua mà.

Tant si la teua recerca és de roba casual com de roba elegant per a alguna conven

ció, Modes Cecilias és la teua solució. Doncs, gràcies a aquest comerç podràs estar a l’última cada temporada. Infinitat de possibilitats a preus molt assequibles per a tot tipus de butxaques i de primera qualitat.

Qui desitge conèixer de primera mà els seus productes podrà fer-ho en horari de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:30 hores, on Cecilia els oferirà una bona sonrisa com a benvinguda i molta amabilitat.

Per a qualsevol consulta es pot cridar al 961 69 83 89. Les novetats també estan a l’abast del ciutadà en el facebook https://www.facebook.com/MODES-Cecilia.