Nicolette, també al Black Friday amb grans descomptes

WhatsApp Image 2018-11-13 at 11.35.25 AM (1)El món de la moda sol ser un dels sectors més partícip al Black friday. Ara toca parlar de Nicolette. Aquest establiment de moda per a home i dona oferirà, del 22 al 24 de novembre, descomptes del 10%, 20%, 30% i 40%.

Ubicada al centre neuràlgic de Bétera (C/ José Gascón Sirera, 66), aquesta botiga unisex ofereix roba casual i urbana, així com jaquetes, des de fa poc més d’un any.

En horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores i dissabtes de 10.00 a 13.30 hores, tot aquell veí que li agrade anar a l’última en moda podrà visitar aquestes instal·lacions tan acollidores.

Amb gran varietat en estils, talles i opcions, a Nicolette és difícil no trobar alguna peça que emportar-se. I el que és millor, no fa falta que et desplaces a cap lloc lluny, ja que, sense necessitat d’agafar el cotxe ho tens a prop de casa.

Busques el que busques, ací ho trobaràs. A més, el seu gerent Dani t’assessora en el cas de ser necessari. Al Facebook @Nicolette Moda Mujer y Hombre estan plasmades totes les novetats, ofertes i promocions que, des de Nicolette, es porten a terme.

Les peces són fabricades i dissenyades a Espanya. A més, sense oferir preus cars, el compromís de Nicolette és tindre un estoc limitat perquè aquesta roba siga exclusiva per al client. A més, compta amb talles XXL i 52.