Noelia Durán Estilistas, també al Black Friday

Blacks friday noelia duranAltre dels establiments d’estètica que participa en el Black Friday des d’aquest dilluns fins al divendres 23 de novembre és Noelia Durán Peluquería i Estètica.

Per a l’ocasió ha preparat els següents descomptes: extensions de pestanyes a 30€ i 10% de descompte a les seues beauty party’s.

Beauty partys de la noelieta DuránAquest saló de bellesa unisex, ofereix servei de perruqueria, estètica i ungles. Ubicada des de fa uns anys a l’Avinguda Constitució, 11, compta amb un ampli sortit de propostes per als ciutandans, dins del món de la estètica. Tractament en pestanyes, neteges facials, pentinats per a ocasions especials, pentinats de fallera, degradats, talls moderns o clàssics , manicures i pedicures spa, ungles de gel…Aquestes són sols algunes de les possibilitats.

A més de l’amplia experiència i el bon fer de la seua gerent Noelia, aquesta té un equip de professionals el qual brinda un tracte especial a la clientela. Aquest equip assesora als clients, aconsellant-los el que més els convé.

Qui vulga  més informació sobre aquest centre de bellessa i estètica pot cridar al telèfon 695 42 56 24 o conèixer novetats al facebook @noeliadurantestilistas15.