Nou Tropical compleix cinc anys

P1160973El Restobar Nou Tropical ha complit cinc anys. Per a celebrar-ho, aquest passat diumenge va realitzar una acollidora festa d’aniversari, on també van estar presents alguns membres de l’Associació de Comerciants de Bétera. Els allí presents van poder disfrutar de delicioses tapes salades i llepolies. A més a més, el mag Xema va divertir a xicotets i majors amb els seus magnífics trucs de màgia. Com sempre, els cambrers de Nou Tropical van oferir una atenció impecable i els seus gerents, Verònica i Siso, van estar pendents en tot moment de cada detall.

Va ser l’any 2006 quan aquesta parella obria les portes dei les instal·lacions conegudes com a ‘Bar Norte‘, ubicades a Gran Via del Norte, molt a prop del Col·legi Marqués de Dosaigües i del Poliesportiu municipal de la localitat. Allí, s’oferia menú diari i gran varietat de tapes i entrepans. Treballadors, mestres, mares i pares eren alguns dels habituals. Tot i que tenien un bon ritme de treball, Verònica va voler fer un pas més i brindar-li al municipi alguna cosa diferent.

D’aquesta manera, anys més tard arribaria l’hora de canviar d’etapa i donar-li vida al que hui és Nou Tropical. Ubicat a Avinguda Escultor Ramón Inglés, 31, aquest establiment ofereix gran varietat de tapes, tostes, plats i menús casers. Podien parlar com a reclam del seu pollastre cruixent, però són tantes les propostes que s’ofereixen i de qualitat, que no s’ha de perdre de vista cap.

Tots els dies, inclòs el cap de setmana, es compta amb menú diari. A partir de març fins a setembre, aquest restobar porta un ritme accelerat, donat que són els mesos de més afluència de comensals. Quan arriba l’octubre obrin tots els dies per a desdejunar, esmorzar i dinar i de dijous a diumenge per a sopar també, la resta de mensualitats tots els dies.

Així mateix, les instal·lacions de ‘Nou Tropical’ són ideals per a acollir celebracions com els sopars i dinars d’empresa de nadal o altres esdeveniments familiars com aniversaris, el dia de Nadal o el dia de Reis.

Qui desitge saber més sobre aquest restaurant i bar de tapes tan sols deurà passar-se per allí o cridar al següent telèfon: 961 69 14 05.