Óptica Bulevar. Bétera participarà en el Black Friday

foto-contacto40 comerços associats a l’ACB participaran el proper 24 de novembre en el Black Friday celebrat a Bétera.

Entre ells es troba Óptica Bulevar Bétera. Aquest centre òptic realitzarà un 30% de descompte en determinades ulleres de sol i vista de les següents marques: Max Mara, Smith, Havaianas, Fossil, Liu Jo, Hugo Boss, Just Cavalli, Comfort, Xavier Garcia, Carrera i Freeland.

optica-bulevar-profesionales Ubicat al Carrer Santos de la Piedra, 1, aquest establiment compta amb professionals al servei dels ciutadans amb més de 14 anys d’experiència en el sector.

En ÒpticaBulevar es troba una àmplia varietat en ulleres, tant de sol com graduades. També disposa d’un ampli assortiment en lents de contacte i líquids de manteniment.

A més a més, compta amb l’última tecnologia de diagnòstic per a la correcció de la visió i avaluació de la salut visual.

Els professionals d’aquesta òptica realitzen optica-bulevar-expertos1diferents tipus de revisions de la vista segons les necessitats de cada client: graduació de la vista, control de la tensió ocular, proves de detecció d’anomalies de la visió binocular, topografia corneal, retinografia amb servei de telemedicina i diagnostic, per cribratge i detecció precoç de malalties de la retina.

Així mateix, durant tot l’any ofereixen diverses promocions per al client.

Qui desitge més informació podrà dirigir-se al 961 690 396  o al correu betera@opticabulevar.es.

Òptica Bulevar també està a la última en xarxes socials (facebook, twitter i instagram).