Óptica y Centro Auditivo Furió participa en el Black Friday

El Black Friday tambié ha arribat a Óptica y Centro Auditivo Furió amb un
20% de descompte en tots els productes i un 30% de descompte en determinades liquidacions.

Òptica y Centro Auditivo Furió és un centre que té més de 40 anys d’experiència en el camp de l’òptica, tot i a que a Bétera només du uns anys. Doncs, aquest establiment familiar va nàixer originàriament a Meliana. En aquest centre òptic-Optometrista es ompta amb professionals altament qualificats.

A més, disposa d’un centre auditiu d’ultima generació. El seu estudi inclou una gran bateria de proves diagnòstiques, les quals són necessàries per assolir l’èxit en l’adaptació d’audiòfons. Tot això, acompanyat del posterior seguiment del pacient.

En l’àrea d’optometria, en Furió es té àmplia experiència en totes les proves necessàries per aconseguir un diagnòstic exacte del problema visual de l’usuari, disposant de la millor tecnologia del sector. Personal en formació continuada.

En aquesta òptica el ciutadà trobarà gran varietat d’ulleres de sol i últimes novetats del mercat.

Així mateix, es realitza un seguiment i assesorament personalitzat de cada cas, aconsellant també en l’elecció de la muntura i de les lents, segons les necessitats. En ulleres graduades es brinda una àmplia gamma en qualitats, preus i marques.

En aquest centre són especialistes també en ulleres de protecció esportiva i laboral, guiant al pacient segons el tipus d’esport o activitat a realitzar. Dins d’aquesta àrea es comprén:

  • Esports d’impacte (pàdel, tennis, bàsquet).
  • Bicicleta, running, escalada.
  • Tir olímpic i caça.
  • Ulleres de protecció laboral.

Un dels seus valors afegits és que es compta amb ulleres de mides especials, grans calibres i grans messures.

D’altra banda, cap la possibilitat de finançament tant en audiòfons com a ulleres. Per tant, un finançament a la mida de cada butxaca i  sense interessos.

Qui desitge conèixer de primera mà les prestacions d’aquesta òptica ho pot fer en Avinguda Alcalde Vicente Cremades, 2, o cridant al 961 60 46 16. A través de la seua web www.opticaycentroauditivofurio.com o al seu face Óptica y Centro Auditivo Furió també es poden trobar més novetats.