Papereria Airam, tot el que necessita en matèria de papereria

Papeleria Airam okFa uns dies vam anunciar que els comerços associats de Bétera estan pegant, als peus dels seus establiments, adhesius de vinil per a exterior. Com a exemple vam mostrar una imatge amb sis dels establiments que ja llueixen l’adhesiu davant de les seues portes.

Un d’ells és Papereria Airam. Ubicat a l’Avinguda Constitució, 11-B, aquest comerç va obrir les seues portes en l’any Obert 1996. Aquesta papereria compta amb gran diversitat de propostes per a les veïnes i veïns del municipi. En aquest sentit, s’ofereix venda i repartiment de premsa a domicili, llibres de text i lectura tant d’adults com infantils. A més a més, també és un punt de recollida de paquets d’ups (UPS Acces Point) i celeritas. Així mateix, des de fa mig any, és punt RIA d’enviament de diners tant a escala nacional com internacional (RIA Money Transfer).

Entre moltes altres més prestacions, a Papereria Airam també es fan fotocòpies en A4 i A3 a color i blanc i negre. Així, es porten a terme impressions des d’USB i correu electrònic. També es brinda servei de fax i correu.

En definitiva, es presta un bon nombre de possibilitats sense necessitat de desplaçar-se a la ciutat i tot, amb un tracte directe i personalitzat.

Per a qualsevol consulta o dubte l’interessat pot cridar al telèfon 96.169.04.05 o acostar-se al mateix local, on Mari l’atendrà molt amablement.