Podologia Bétera es suma al Black Friday

Podologia Bétera es suma al Black Friday amb diagnòstic gratuït.

Situada en Carrer José Gascón Sirera 76-Baix, aquesta clínica porta més de 15 anys prevenint, diagnosticant i tracta els problemes del peu a la nostra localitat. A més, s’ocupa de la seva cura integral i de la seva relació amb la resta del cos.

Cristina Vilà i Paco Camacho (ambdós diplomats universitaris amb registre sanitari)  tracten diversos camps dintre d’aquesta especialitat, com ara la dermatologia o l’ortopèdia.

Aquests especialistes estudien els trastorns menors dels peus i el seu tractament (quiropòdies) i realizán exploracions biomecàniques.

També realitzen cirurgia de mínima incisió, entre altres més tasques relacionades amb aquesta part de la medicina, ja que s’ocupen de patologies plantars (berrugues, fongs, dermatosis …) i de podologia pediàtrica preventiva (peus plans, gen valc, peus buits …). D’aquesta manera, utilitzen instrumental mèdic esterilitzat i, a més a més, tenen taller propi per confeccionar plantilles ortopèdiques.

Podologia Bétera també treballa per a altres centres sanitaris i altres poblacions. També col·laboren amb laboratoris farmacèutics especialtzats en els peus A més, ofereix un servei de visites a domicili en el municipi i urbanitzacions per a pacients malalts o amb mobilitat reduïda.

Amb un tracte directe i de qualitat, Cristina i Paco dediquen el seu treball a pacients de totes les edats, ja que la prevenció d’algunes patologies i malalties en els peus en edats primerenques és molt important. Doncs si seguim parlant de la salut infantil, és molt recomanable que des de xicotets ens cuidem els nostres peus i, amb això, puguen prevenir o corregir algunes malalties d’un altre rang, com ara desviaments de columna. Les plantilles són dispositius que tenen com a finalitat corregir o modificar la xafada del pacient. En certs casos, el seu ús no s’hauria de veure com una cosa excepcional i començar a utilizar-se més regularment ja que, no només corregeix deformitats, sinó que pot arribar a prevenir-les.

En els xiquets, l’ús de plantilles cobra especial importància degut a l’èxit que suposa la instauració d’un tractament precoç, ja que com més aviat es corregeixca el problema, millor resultat final s’obtindrà i més fiable i durador serà per a la resta de la seua vida.

Per a demanar cita o portar a terme qualsevol consulta es pot cridar al 961690086. Així mateix, es pot obtenir més informació sobre Podologia Bétera a les seus xarxes social buscant-los per: podologia betera.